Νέες διαβεβαιώσεις Βίτσα: Δεν θα μειωθούν οι μισθοί των ενστόλων

Το ενδεχόμενο μισθολογικών μειώσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις απέρριψε για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας κατά την επίσκεψη του, την Παρασκευή, στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου.

Τόνισε ότι αυτό που συζητείται είναι να αντισταθμιστούν οι μειώσεις που έχουν γίνει με ενίσχυση της μέριμνας για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέροντας το παράδειγμα της αξιοποίησης της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των στελεχών, τόσο σε επίπεδο μονάδας όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ο κ. Βίτσας επεσήμανε, ακόμη, ότι ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί πολλαπλασιαστή ισχύος και σημείωσε πως η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αυτό το λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν της.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις συνθήκες που επικρατούν στον ευρύτερο περίγυρο της χώρας μας και στις απειλές που υπάρχουν, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν πόλο σταθερότητας στην περιοχή. Αναφερόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις, τόνισε ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε την ευθύνη της Πολιτείας για τη διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συνέχεια ανέφερε ότι όσον αφορά στην Πολεμική Αεροπορία, αποτελεί βασική προτεραιότητα η αναβάθμιση και η εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων μέσων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ, ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!