Νέα εμπλοκή: Απορρίφθηκε η πρόταση των δανειστών – Επιστρέφει ο Τσίπρας στην Ελλάδα και καλεί εκτάκτως τους υπουργούς στο Μαξίμου

Η κυβέρνηση απορρίπτει την πρόταση των θεσμών για παράταση του υφιστάμενου ελληνικού προγράμματος, με χρηματοδοτική κάλυψη ύψους 15,5 δισ. ευρώ, ανέφεραν από τις Βρυξέλλες ελληνικές κυβερνητικές πηγές. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι καμία χρηματοδοτική λύση δεν μπορεί να λειτουργήσει εντός του πλαισίου της πρότασης των θεσμών και επιπλέον ότι η χρηματοδοτική κάλυψη που προτείνουν δεν είναι αρκετή.  Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει από τις Βρυξέλλες και θα μεταβεί κατευθείαν στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς έχει συγκαλέσει έκτακτο Κυβερνητικό Συμβούλιο, προκειμένου να ενημερώσει τους υπουργούς για τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις. Ενδεικτικό είναι πως έχουν ενημερωθεί όλοι οι υπουργοί να είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να πάνε στο Μαξίμου μόλις επιστρέψει από το Βέλγιο ο πρωθυπουργός. Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, που ήταν σε επίσημη επίσκεψη στο Μαυροβούνιο, κλήθηκε να επιστρέψει εσπευσμένα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!