Νέα απόφαση – σταθμός από Δικαστήριο: Άνεργος εκπαιδευτικός «ξεφορτώθηκε» βάρη από δάνεια ύψους 30.000 ευρώ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Νέα απόφαση – σταθμός από Δικαστήριο: Άνεργος εκπαιδευτικός «ξεφορτώθηκε» βάρη από δάνεια ύψους 30.000 ευρώ

Μια πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου Νεμέας δείχνει την άλλη όψη των δικαστών που πέραν από το γράμμα του Νόμου, εστιάζουν… την προσοχή τους και στη κοινωνική και ανθρωπιστική διάσταση των υποθέσεων που χειρίζονται. Σύμφωνα με τα parapolitikaargolida.gr, το Ειρηνοδικείο Νεμέας με την απόφαση 41/2014 διέγραψε όλα τα χρέη ενός οφειλέτη ανέργου που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας. Ο εν λόγω άνθρωπος ήταν εκπαιδευτικός, αλλά στη συνέχεια απολύθηκε. Κατά την περίοδο που εργαζόταν πήρε δάνεια ύψους 30.000 ευρώ. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά στη ζωή του: εκείνος έμεινε άνεργος, η γυναίκα του ήταν χαμηλόμισθη και τα χρέη διογκώνονταν. Μέχρι σήμερα παραμένει άνεργος, ενώ δεν έχει τέκνα, ούτε και ακίνητη περιουσία.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!