Μουζάλας: Φτιάχνουμε νέες δομές φιλοξενίας σε διαμερίσματα -Τι είπε για Λέσβο

Το προσφυγικό έχει μπει στην ατζέντα της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Για να γίνει αυτό έπρεπε να χτυπηθεί ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ, με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων», πρόσθεσε ο Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον Flash 96,0 FM.

Σε ερώτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσβος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε ότι αυτό δεν θα υπήρχε, αν «είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ενωση Ξενοδόχων» στο νησί. Υπογράμμισε μάλιστα ότι «το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».

Ο κ. Μουζάλας δήλωσε ακόμη ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας, σημειώνοντας ότι «φτιάχνουμε δομές των 500 ανθρώπων».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΛΕΣΒΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ, ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!