Μετά το Πάσχα η κατάθεση του ν/σ για το νέο «Καλλικράτη» - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
25
Σεπτέμβριος
Back

Μετά το Πάσχα η κατάθεση του ν/σ για το νέο «Καλλικράτη»

Μετά το Πάσχα φαίνεται ότι μεταφέρεται η κατάθεση του νομοσχεδίου του «Καλλικράτη». Αν και υπήρχαν πληροφορίες, ότι το υπουργείο Εσωτερικών, θα έδινε στη δημοσιότητα για διαβούλευση το νομοσχέδιο εντός της Μεγάλης Εβδομάδας, φαίνεται ότι τελικά οι μέρες των αργιών, οδήγησαν σε μετάθεση του, μετά το Πάσχα.

Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, ο υπουργός Εσωτερικών, απέστειλε ευχητήρια κάρτα, για το Πάσχα, η οποία συνήθως σηματοδοτεί το «πάγωμα» των νομοθετικών κινήσεων των υπουργείων για τις ημέρες των γιορτών.

«Τις εβδομάδες μετά το Πάσχα», είχε εξάλλου εξαγγείλει την κατάθεση του ν/σ στη Βουλή για τις αλλαγές στον Καλλικράτη, ο ίδιος ο κ. Σκουρλέτης σε πρόσφατη  συνέντευξη του, στο ραδιόφωνο 24/7. Ωστόσο θα πρέπει να προηγηθεί η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο, η μεταφορά μετά το Πάσχα, μπορεί να αλλάξει το συνολικό χρονοδιάγραμμα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!