Με το Σγουρό ο καθηγητής Ευθ. Λέκκας - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
22
Ιανουάριος
Back

Με το Σγουρό ο καθηγητής Ευθ. Λέκκας

Πολύ κοντά σε μια υποψηφιότητα αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, ο καθηγητής δυναμικής τεκτονικής εφαρμοσμένης Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας,  ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

Ο κ. Λέκκας, ο οποίος να σημειωθεί ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ι.Γ.Μ.Ε. (2000-2004), της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας (1990-2000) και της Εταιρίας Θεσσαλικών Μελετών (1992-1996).

Επιπλέον, σήμερα διατελεί χρέη αντιπροέδρου του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας, ενώ παράλληλα έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών το 1989 για το επιστημονικό έργο, «Γεωδυναμική εξέλιξη της οροσειράς του Κόζιακα και την  ένταξη της ενότητας Δυτικής Θεσσαλίας στην οργάνωση της Τηθύος».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!