Με υπογραφή Σαμαρά «τυπώθηκε» η επίταξη – Τι αναφέρει το ΦΕΚ με την πολιτική επιστράτευση

Έχοντας αποφασίσει την επιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ και έχοντας «προνοήσει» να κρατήσει ανοιχτό το Εθνικό Τυπογραφείο, η κυβέρνηση προχώρησε στην έκδοση του σχετικού ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο επιτάσσονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ.

Με την υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού η κυβέρνηση κηρύσσει σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης το σύνολο των εργαζομένων στις εταιρίες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και των αναγκαίων πόρων, επικαλούμενη «Την επιτακτική ανάγκη αποτροπής των απειλούμενων δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας των εργαζομένων στις εταιρίες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική ζωή της χώρας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και δημόσια υγεία λόγω της παρατεινόμενης αδυναμίας ομαλής ηλεκτροδότησης της Χώρας και της εξ αυτής έκθεσης των καταναλωτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων πληθυσμού σε σοβαρούς κινδύνους υγείας..»

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ ΕΔΩ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΦΕΚ, ΔΕΗ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΠΙΤΑΞΗ, ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!