Με αίτημα των δημάρχων η παράταση στην εθελοντική κινητικότητα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

Με αίτημα των δημάρχων η παράταση στην εθελοντική κινητικότητα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου

Μετά από αιτήματα των δημάρχων δόθηκε η παράταση στην Εθελοντική Ενδοαυτοδιοικητική Κινητικότητα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2014.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών, «αν και ο στόχος, για τρεις χιλιάδες (3000) μετακινήσεις καλύπτεται, η παράταση κρίθηκε αναγκαία ώστε οι εθελούσιες μετακινήσεις εργαζομένων (με τη συναίνεση πάντα των δημάρχων) να ολοκληρωθούν, αφού το μέτρο λειτούργησε προς όφελος τόσο των υπηρεσιών των δήμων όσο και των ίδιων των εργαζομένων»

Όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μια αρχικά, μνημονιακή, υποχρέωση, χάρη στην εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι εργαζόμενοι προς το ΥΠΕΣ, εξελίχθηκε σε ένα πρόγραμμα που λειτούργησε προς όφελος της αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Ντινόπουλος συμπλήρωσε επίσης, πως τηρήθηκε η αρχική δέσμευση, ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν προβλέπονται απολύσεις, αλλά αντιθέτως η μέριμνα του Υπουργείου είναι να εξασφαλίσει εργασιακή ειρήνη σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!