Μαξίμου: Χυδαία συκοφαντία εναντίον Μάρδα, τα δήθεν 80 χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό

Μετά τον Δημήτρη Μάρδα, που υποστήριξε πως δεν έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό μετά τις εκλογές, και το Μέγαρο Μαξίμου κάλυψε τον αναπληρωτή υπουργό, μιλώντας μάλιστα για χυδαία συκοφαντία εναντίον του και προβοκάτσια κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Μάρδας μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του από τη γερμανική εφημερίδα Bild, που ανέφερε ότι ήταν αυτός που έβγαλε τον Μάρτιο στο εξωτερικό 80.000 ευρώ, έσπευσε να μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές, υποστηρίζοντας πως έβγαλε κάποιο ποσό στο εξωτερικό τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη.

«Έστειλα πολύ λίγα χρήματα στο εξωτερικό γιατί ήταν να φύγει η κόρη μου, να πάει να κάνει μεταπτυχιακό. Δεν έχει σχέση με τράπεζα στο Λουξεμβούργο». Και κατέληξε: «Μετά τον Γενάρη δεν έγινε καμία κίνηση».

Κυβερνητικοί κύκλοι απάντησαν στα δημοσιεύματα με non paper

«Από το «Πόθεν Έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή [27.04.2015] ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας, καθώς και από φωτοαντίγραφα όλων των λογαριασμών του και τις κινήσεις τους, αποδεικνύεται αυτό που ισχυριζόμαστε από την πρώτη στιγμή.

Ότι πρόκειται για χυδαία συκοφαντία στο πρόσωπο του Αναπληρωτή Υπουργού και προβοκάτσια στρεφόμενη εναντίον της κυβέρνησης.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ας το αντιληφθούν όσοι κάνουν τέτοια «δημοσιογραφική» έρευνα, αλλά και όσοι σπεύδουν να την υιοθετήσουν για μικροκομματικούς λόγους. Προφανώς ο κ. Μάρδας θα κινηθεί νομικά για να υπερασπιστεί τα αυτονόητα» αναφέρει το non paper του Μεγάρου Μαξίμου.

Αρχικά, πάντως, το Μέγαρο Μαξίμου -και όσο το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών δεν είχε δημοσιοποιηθεί- κρατούσε στάση αναμονής και ζητούσε από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» να δημοσιεύσει τα στοιχεία που διαθέτει. Από την πλευρά του, ο κ. Μάρδας είχε απειλήσει με μηνύσεις όποιο Μέσο αναφέρει το όνομά του.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση