Μαξίμου: Το Δημόσιο δουλεύει με μείον 10%

Την άποψη ότι η Δημόσια Διοίκηση εργάζεται με ρυθμούς μείον 10% εκφράζουν συνεργάτες του πρωθυπουργού, προετοιμάζοντας και τις χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο τόσο εντός του 2013 όσο και εντός του 2014.

Συγκεκριμένα σε «διαρροή» του Μεγάρου Μαξίμου λίγο πριν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης, συνεργάτες του Α. Σαμαρά, επιχειρώντας να δώσουν ένα «μέτρο» του πως εργάζεται σήμερα η ελληνική διοίκηση έλεγαν χαρακτηριστικά: «Ο πρωθυπουργός εργάζεται στο 400%, εμείς στο 120%, το υπουργικό συμβούλιο στο 85% και η Δημόσια Διοίκηση στο  μείον 10%».

Πάντως, η συγκεκριμένη «διαρροή» πέραν της σκοπιμότητας για την «εξύψωση» του ίδιου του κ. Σαμαρά, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία αναφορικά με το Δημόσιο, καθώς η κυβέρνηση έχει μπροστά της το δύσκολο έργο των 2.000 απολύσεων του 2013 και των 11.000 του 2014 αλλά και τις άνω των 17.000 «διαθεσιμοτήτων» του τρέχοντος έτους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!