Ματαιώθηκε η σημερινή συνάντηση Αρβανιτόπουλου με τους πρυτάνεις

Δεν θα πραγματοποιηθεί η διευρυμένη σύσκεψη στην οποία είχε καλέσει πρυτάνεις και διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ ο υπουργός Παιδείας, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι ήταν αρνητικοί, ενώ η πλειοψηφία των πρυτάνεων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Έτσι, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα ραντεβού του Κ. Αρβανιτόπουλου με τους πρυτάνεις  σήμερα, το Σάββατο και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, θα γίνουν ξεχωριστές συναντήσεις του υπουργού Παιδείας με τους πρυτάνεις του ΕΜΠ Σ. Σιμόπουλο (13:00), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κ. Γάτσιο (13:30) και του Πανεπιστημίου Πατρών Γ. Παναγιωτάκη (14:00).

Το Σάββατο ο υπουργός θα συναντηθεί με τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Πελεγρίνη στις 11:00 και με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τ. Αλμπάνη στις 14:00.

Την Τετάρτη, ο κ. Αρβανιτόπουλος θα συναντηθεί στις 10:00 με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γ. Μυλόπουλο, στις 12.00 με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ε. Στεφάνο, στις 14:00 με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γ. Μεσσήνη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, το Σάββατο θα υπάρξει και συνάντηση με τους προέδρους των Συλλόγων των Διοικητικών Υπαλλήλων Ιδρυμάτων, που συμμετέχουν στην διαθεσιμότητα «προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες διαιδρυματικής κινητικότητας και επανατοποθέτησης των περισσοτέρων σε φορείς του δημοσίου». Σύμφωνα με το υπουργείο, «αναμένεται να οριστικοποιηθεί η σύνθεση των συμμετεχόντων».

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!