Μανιτάκης: Θα βρεθούν θέσεις για τους 25.000 του 2013, εάν συνεργήσουν όλοι

 Για τους 25.000 δημόσιους υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα το τρέχον έτος και το μέλλον τους και εάν υπάρχουν τόσες θέσεις για να μεταταχθούν ρωτήθηκε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Εάν συνεργήσουν όλοι, υπουργεία υπάλληλοι, μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος μετακίνησης όλων».

 Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, που ενημερώθηκε από τον υπουργό για τα πλάνα του υπουργείο στη μεταρρύθμιση του Δημοσίου, σημείωσε πως η «οι αλλαγές θα προχωρήσουν κανονικά» και ότι «η αξιολόγηση δομών και προσωπικού αλλά και οι συγχωνεύσεις εξυπηρετούν τον εξορθολογισμό της Δημόσιας Διοίκησης προς όφελος του πολίτη».

 Να σημειωθεί πως από σήμερα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση και μετάταξη των 2.500 υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, μετά και τη χθεσινή σχετική εγκύκλιο με τα κριτήρια μετακίνησή τους, που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Διαβάστε επίσης:
Δημόσιο: Έξι κριτήρια για τη μετακίνηση των υπαλλήλων
ΑΔΕΔΥ: Αερόμυθα οι εξαγγελίες Μανιτάκη για τις αλλαγές στο Δημόσιο
Μανιτάκης: «Γράψε λάθος» για τη συγχώνευση 1.500 φορέων
Δημόσιο: Μετακίνηση 12.500 υπαλλήλων έως τον Ιούνιο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!