Μανιτάκης σε Καμίνη: Δε θα απολυθεί κανείς

«Μετά από επικοινωνία μαζί του, ο κ. Μανιτάκης μου είπε ότι δε θ’ απολυθεί κανείς, αλλά θα μετακινηθούν εκεί όπου υπάρχουν ανάγκες». Αυτό αναφέρει, μέσω τού προσωπικού του twitter, πριν από λίγο, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε έτερό του twit σχετικά με τη λίστα υπαλλήλων, σημειώνει: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν έχουν νομικό, δημοκρατικό εν τέλει συνταγματικό έρεισμα». Συμπληρώνει, σε τρίτο twit του, όμως, πως «δήλωσα ότι θα σταθώ δίπλα στους εργαζόμενους, αλλά ο δήμαρχος Αθηναίων δεν μπορεί να παρανομήσει». Επιμένει, δε, στην αξιολόγηση των υπαλλήλων πριν από την… απόλυση: «Οι τυφλές περικοπές στους ΟΤΑ είναι άδικες και αντιλειτουργικές. Πρέπει να προηγηθεί αξιολόγηση».

Τέλος, αναφορικά με την Εποπτεία στους δήμους, σημειώνει: «Εμείς τις οικονομίες στο δήμο τις έχουμε κάνει μόνοι μας από την πρώτη στιγμή. Οπότε τι τον θέλουμε τον επίτροπο;».

 

Διαβάστε επίσης:
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: «ΜΑΧΗ» ΑΡΙΘΜΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ – ΠΟΕ ΟΤΑ

Καμίνης: Πρώτα αξιολόγηση, μετά (και) απολύσεις

Καμίνης: Σε ρόλο… πυροσβέστη για τις φωτιές που άναψε η διαθεσιμότητα

Εργαζόμενοι Aθήνας: Υποσχέσεις από Καμίνη να μη δοθεί λίστα όσο διαρκεί η πρωτοβουλία του

Αθήνα: Παράταση στην αποστολή στοιχείων ζητεί ο Συμπαραστάτης
Η τρόικα ζητεί 22.000 (νέες) απολύσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!