Μανιτάκης: Πληρότητα στο φάκελο των υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Μανιτάκης: Πληρότητα στο φάκελο των υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων

Πληρότητα στους φακέλους, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ζητεί από τα γραφεία προσωπικού με εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου «οι Διευθύνσεις Διοικητικού – Προσωπικού να καταρτίσουν τον πίνακα συνδρομής κριτηρίων για τη μετάταξη των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

»Εφιστάται η προσοχή στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών που αποδεικνύουν τους τίτλους σπουδών, τη γνώση ξένων γλωσσών, την πρoϋπηρεσία, την πιστοποιημένη επιμόρφωση, την οικογενειακή κατάσταση, τον τόπο κατοικίας και την ημερομηνία γέννησης».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου κινητικότητας των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα και σε συνέχεια των υπ. αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ-ΔΙΠΙΔ/οικ. 26188/12-11-2012 και ΔΙΔΑΔ/Φ.48/52/οικ. 28085 εγκυκλίων μας αναφορικά με την ενίσχυση των υπηρεσιών σε προσωπικό ΔΕ διοικητικών κλάδων, διευκρινίζονται τα εξής:

Για τη διευκόλυνση του έργου των υπηρεσιών και φορέων και την κατά το δυνατόν αρτιότερη διεκπεραίωση της διαδικασίας για την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό, καλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού – Προσωπικού να μεριμνήσουν για την πληρότητα των υπηρεσιακών φακέλων των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, δυνάμει των διατάξεων της υποπαρ. Ζ4 της παρ. Ζ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012.

Ο έλεγχος της πληρότητας των υπηρεσιακών φακέλων είναι αναγκαίος, προκειμένου οι Διευθύνσεις Διοικητικού – Προσωπικού να καταρτίσουν τον πίνακα συνδρομής κριτηρίων για τη μετάταξη των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Εφιστάται η προσοχή στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών που αποδεικνύουν τους τίτλους σπουδών, τη γνώση ξένων γλωσσών, την πρoϋπηρεσία, την πιστοποιημένη επιμόρφωση, την οικογενειακή κατάσταση, τον τόπο κατοικίας και την ημερομηνία γέννησης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!