Μαγκριώτης σε Λάρισα & Μαγνησία για τα δημόσια έργα

Τα αντιπλημμυρικά έργα του Ελαιορέματος στο δήμο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, επισκέπτεται σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Ιωάννης Μαγκριώτης και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας.

Kατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πυλαία ο κ. Μαγκριώτης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του έργου του Ελαιορέματος, δαπάνης 1.770.000 ευρώ και διαβεβαίωσε, ότι θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η δημοπράτηση του έργου της διευθέτησης του ρέματος Σταγειρίτη, προϋπολογισμού 7,5 εκ. ευρώ, που περιλαμβάνει και τμήματα της Περιφερειακής Τάφρου και επιλύει συνολικά το πρόβλημα της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής.  Απαντώντας δε στο αίτημα του Δημάρχου Πυλαίας για διευθέτηση του υπολειπομένου μικρού τμήματος του Ελαιορέματος δήλωσε, ότι θα αντιμετωπιστεί με μελλοντική εργολαβία.

Ο υφυπουργός, μεταξύ άλλων θα ηγηθεί σύσκεψης στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα παραβρεθεί σε εκδήλωση με θέμα «Δημόσιες Υποδομές – Ανάπτυξη του νομού Λάρισας».

Την Τρίτη ο κ. Ιωάννης Μαγκριώτης θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας.  Θα επισκεφθεί το θυρόφραγμα και το αντλιοστάσιο της λίμνης Κάρλας, το έργο «Μπουρμπουλήθρα Α/Κ Λαρίσης» και το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου. Επίσης, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με φορείς στα γραφεία της νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας καθώς και στο δημαρχείο Κάρλας, στον Οικισμό Στεφανοβίκειο. Τέλος θα επισκεφθεί τον περιφερειακό του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!