Μ.Βορίδης: Σε δύσκολη θέση λόγω της κάνναβης

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει βρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης λόγω της κάνναβης, έστω και αν αυτή είναι βιομηχανική.

Ο υπουργός δεν μπορεί να κρύψει την αντίθεσή του με την κεντρική κυβερνητική γραμμή που είναι η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης: Στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή έριξε το μπαλάκι στην κεντρική κυβέρνηση, λέγοντας πως αποτελεί «επιλογή της» η καλλιέργεια της κάνναβης.

Πρόσθεσε δε, πως η επιλογή είναι ανεξάρτητη «από τα αισθήματα που έχει κανείς γι’ αυτό».

Είναι προφανές πως η κυβερνητική πολιτική στον συγκεκριμένο τομέα είναι «δύσκολη» για το εκλογικό κοινό του υπουργού που είναι αμιγώς δεξιό.

Όπως γράφει η Καθημερινή η σχετική υπογραφή του κάνει –έστω και ελεγχόμενη– ζημιά. Τούτο δεν ξέφυγε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνούς, ο οποίος τον κατηγόρησε για καθυστερήσεις και λάθος μηνύματα στους επενδυτές, αποδίδοντας τη στάση αυτή σε «κραυγαλέα ιδεοληψία», λέγοντας πως αποτελεί απότοκο των «εμμονών του ακροατηρίου σας».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΝΝΑΒΗ, ΒΟΡΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!