Κραυγή αγωνίας προς την Ιπποκράτους από κομματικά στελέχη σε όλη την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ: Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ «Έτσι όπως πάμε θα επιλέξουμε δημάρχους και περιφερειάρχες τον Αύγουστο!» - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
28
Οκτώβριος
Back

Κραυγή αγωνίας προς την Ιπποκράτους από κομματικά στελέχη σε όλη την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ: Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ «Έτσι όπως πάμε θα επιλέξουμε δημάρχους και περιφερειάρχες τον Αύγουστο!»

Στην όξυνση των τοπικών αντιθέσεων ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ οδηγεί η καθυστέρηση στην επιλογή των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών.

Αυτό το μήνυμα – κραυγή αγωνίας στέλνουν βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος απ’ όλη την Ελλάδα προς την Ιπποκράτους, τονίζοντας ότι «σύμφωνα με την εγκύκλιο Ξυνίδη, Τσούρα η Επιτροπή Ανάδειξης των Υποψηφίων έπρεπε να είχε ολοκληρώσει το έργο της από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας» (για να διαβάσετε τι προβλέπει η εγκύκλιος κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/content/7036).

Μάλιστα οι ίδιοι επισημαίνουν ότι η ίδια η εγκύκλιος στην καταληκτική της φράση επισημαίνει ότι «πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά και με διαφάνεια, διαβούλευση, αξιοκρατία, σύνθεση και ενότητα και στο θέμα της Ανάδειξης των Υποψηφίων».
 
Αντ’ αυτού, όπως τονίζουν τα ίδια στελέχη, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συναντήσεις με τις περιφερειακές και τις νομαρχιακές Επιτροπές, κάτι που, κατά τα φαινόμενα, δεν πρόκειται να γίνει πριν την ερχόμενη εβδομάδα και ενώ στην Βουλή θα συζητείται και θα ψηφίζεται το ασφαλιστικό.

«Έτσι όπως πάμε θα επιλέξουμε υποψηφίους δημάρχους τον Αύγουστο», είναι μία από τις φράσεις που ακούγεται όλο και συχνότερα σε συζητήσεις ανάμεσα σε αυτοδιοικητικά στελέχη και όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι ανάλογες ενστάσεις διατυπώνονται και από στελέχη της Ιπποκράτους, τα οποία τονίζουν ότι «σε πολλές περιπτώσεις κάνουμε μόνοι μας τη ζωή μας δύσκολη και αντί να επιλέγουμε το προφανές διυλίζουμε τον κώνωπα με κίνδυνο στο τέλος να καταπιούμε την κάμηλο!» Δεν διστάζουν δε να αναφερθούν σε χαρακτηριστικές περιπτώσεις απ’ όλη την Ελλάδα, για τις οποίες η αυτοδιοίκηση gr θα επανέλθει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!