Κουβέλης – Μανιτάκης: Πραγματοποιήθηκε η «συνάντηση στήριξης»

Το γοργόν και χάρη έχει: Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν στην Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και η αναμενόμενη συνάντηση στήριξης του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη με τον υπουργό Α. Μανιτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε για μία ακόμη φορά την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του υπουργού αλλά και στο σχέδιο του για την κινητικότητα στο Δημόσιο.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τρεις ώρες μετά τη συνάντηση αναφέρεται ότι «ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι διαρθρωτικές αλλαγές στο δημόσιο, οι συνεχιζόμενες Μεταρρυθμιστικές δράσεις και τα σχέδια στελέχωσης προσωπικού των Υπουργείων και των φορέων», προστίθεται.

Διαβάστε επίσης

Κουβέλης: Στήριξη Μανιτάκη μέσω συνάντησης

Σαμαράς σε Κουβέλη: «Δεν υπάρχει θέμα Μανιτάκη»

ΔΗΜΑΡ: Οι αρχηγοί αποφασίζουν για Δημόσιο, όχι ο Στουρνάρας
Νέο ραντεβού δανειστών – διαπραγματευτή για απολύσεις Γ. Στουρνάρα
ΔΗΜΑΡ: «Φεύγουμε μαζί με το Μανιτάκη»
Στουρνάρας, Μανιτάκης, Κουβέλης: «Της Κορέας» για τις απολύσ
εις
Νέα προσπάθεια στήριξης Κουβέλη σε Μανιτάκη
Τρόικα: Πήρε τη διαθεσιμότητα και την έδωσε στο… Στουρνάρα!

«Θέλουν απολύσεις εδώ και τώρα»
Οι «απρόθυμοι» Γιούρι και Αντώνης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΑΡ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!