Κοντονής για Ράικου: Εικασίες χωρίς λογικό ειρμό στο κείμενο παραίτησης

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου στην Κέρκυρα. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι η παραίτηση της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου, δύο μήνες πριν από τη λήξη της θητείας της, προκαλεί εύλογα ερωτήματα, ενώ ο ίδιος την είχε διαβεβαιώσει προσωπικά ότι στηρίζει απόλυτα το έργο της και την ολοκλήρωση της προσπάθειας να υπάρξει απόλυτη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis.

«Διαλαμβάνονται στο κείμενο της παραίτησής της ισχυρισμοί ασύνδετοι και εικασίες που δεν έχουν κάποιον λογικό ειρμό. Δείχνουν σπασμωδικότητα, όταν μάλιστα διανθίζονται με απόψεις ότι δήθεν απειλείται η ζωή της, απόψεις των οποίων ουδέποτε έγινα αποδέκτης. Μένω με πάρα πολλά ερωτηματικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς συνδέονται δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σπάσει αυτόν τον φαύλο κύκλο της διαφθοράς και της διαπλοκής και επαναλαμβάνω ότι εμπιστευόμαστε απολύτως τους εισαγγελικούς λειτουργούς σε αυτήν τη διαδικασία, οι οποίοι είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο και πολύπλοκο έργο», είπε ο κ. Κοντονής.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΑΙΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!