Κοινωφελής Εργασία: Έρχεται νέο πρόγραμμα για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων

Νέο πρόγραμμα για τη δημιουργία θέσεω κοινωφελούς εργασίας στις δομές φιλοξενίας προσφύγων σχεδιάζει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας.

Ειδικότερα σε ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σχετικά με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στις δομές φιλοξενίας, τα γνωστά και ως hot spot, προναγγέλλεται η εκπόνηση προγράμματος που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, ωφελούμενοι  του οποίου εργάζονται στις δομές φιλοξενίας, παρά τις πρώτες δυσκολίες, απεδείχθη χρήσιμο.

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επανάληψη του προγράμματος ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο που αποδίδουν οι ωφελούμενοι του για τις δομές φιλοξενίας.»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!