Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Συγκεκριμένα, με αποφάσεις των δημάρχων:
–    Λαμία: Τα Σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Λαμιέων,  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαμιέων .
–    Ιωάννινα: Θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που λειτουργούν στο Δήμο Ιωαννιτών. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς, όπως αναφέρει ο δήμος «τις επόμενες ώρες οι χιονοπτώσεις αναμένεται να ενταθούν».
–    Θήβα: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καπαρελλίου, Πλαταιών, Μελισσοχωρίου, Λουτουφίου, Ελλοπίας και το Ειδικό Δημοτικό Θήβας θα παραμείνουν κλειστά. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου θα λειτουργήσουν από τις 9:30 π.μ. «Στις 8:00 π.μ. της Πέμπτης θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

–    Έδεσσα: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Έδεσσας.

–    Νάουσα: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Νάουσας.

–    Γρεβενα: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Γρεβενών.

–    Καστοριά: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Καστοριάς.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!