Κάτω από 384€ εθνική σύνταξη απαιτούν οι δανειστές – Ποιες ενστάσεις έχουν για το Δημόσιο – Ποια μέτρα ζητούν πίσω

Οι δανειστές φαίνεται ότι… σφίγγουν τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της κυβέρνησης, αυξάνοντας τις απαιτήσεις τους στις συζητήσεις με τους υπουργούς.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Αγορά» το κουαρτέτο δεν είναι… ευχαριστημένο με την εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ και απαιτεί να μειωθεί κι άλλο!

Επίσης η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέρα που θα απέφεραν 300 εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία, αυξάνοντας έτσι τη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού το 2016.

Συγκεκριμένα οι δανειστές ζητούν να παρθούν πίσω οι φόροι σε κρασί και στοίχημα. Επίσης έχουν ενστάσεις και για τη δημόσια διοίκηση, ζητώντας τα στοιχεία για τη μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων.

Τέλος οι Θεσμοί, απαιτούν επίσης να μπουν μάνατζερς του ιδιωτικού τομέα σε θέσεις ευθύνης του Δημοσίου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΙ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!