Καταβάλλονται τα δεδουλευμένα στις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΕΝ

Συνάντηση με το προσωπικό καθαριότητας του υπουργείο Περιβάλλοντος είχε ο Γιώργος κατά την οποία συζητήθηκε η εμπλοκή που ανέκυψε με την καθυστέρηση της πληρωμής του για τους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, ύστερα από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορούσε το προσωπικό των ΟΤΑ.

Ήδη, έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την καταβολή των μισθών στις 22 καθαρίστριες του ΥΠΕΝ. Στις 31 Αυγούστου υπογράφηκαν όλα τα έγγραφα για την πληρωμή του Ιουνίου. Παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια, σε συντονισμό με όλα τα Υπουργεία που αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα, να γίνει ρύθμιση και για το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος. Στόχος του ΥΠΕΝ είναι η ομαλοποίηση της καταβολής των αμοιβών των καθαριστριών μέχρι την ολοκλήρωση της σύμβασης τους, που λήγει το Δεκέμβριο του 2017.

Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε νεώτερη εμπλοκή θα γίνει χρήση των δυνατοτήτων της νομοθεσίας, με ευθύνη του ΥΠΕΝ και του Υπουργού.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΕΝ, ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!