Καταργούνται έως 1000 θέσεις σε πέντε υπουργεία

Την κατάργηση των τελευταίων 600 έως 950 θέσεων στα υπουργεία Οικονομικών, Άμυνας, Ανάπτυξης, Παιδείας και Δημόσιας Τάξης αποφασίζει σήμερα στις 1.30 το μεσημέρι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού .

Πρόκειται για θέσεις που θα προστεθούν στις  291 έως 542 των πρώτων έξι υπουργείων από τους οποίους ξεκίνησε η β΄φάση των καταργήσεων  και τις 761 έως 846 της δεύτερης «παρτίδας» των οργανογραμμάτων υπουργείων.  Δηλαδή συνολικά από 1652 έως 2338.

Στη συνεδρίαση aανεμένεται να συμμετάσχουν,  η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Α. Μανιτάκης και Μ. Βολουδάκης), ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης και οι υπουργοί Οικονομικών Γ. Στουρνάρας,  ‘Αμυνας Π. Παναγιωτόπουλος, Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος και Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας,  ο υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την συνεδρίαση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της έλευσης της τρόικας.

 

Διαβάστε επίσης

 Νέο ραντεβού Στουρνάρα- τρόικας

«Πορτοκαλί» συναγερμός για τις απολύσεις

Νέα οργανογράμματα: «Περισσεύουν» 800 υπάλληλοι έξι υπουργείων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!