Καραμανλής: Προχωράμε σε 650 προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Λίγος χρόνος απομένει για την έκδοση της πολυαναμενόμενης προκήρυξης για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Η προκήρυξη αφορά προσλήψεις 650 οδηγών και τεχνικών.

Όπως δήλωσε ο  Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής στο ραδιοφωνικό σταθμό Parapolitika,  «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή που κάνει για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια προσλήψεις 650 εργαζομένων στις δημόσιες συγκοινωνίες και δημιουργεί πάνω από 550 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.».

Μετά από τη δημοσίευση της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν προθεσμία 45 ημερών προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για την κάλυψη των 450 νέων θέσεων στην ΟΣΥ και των 200 στη ΣΤΑΣΥ.

Όπως έχουν αναφέρει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υποδομών, οι προσλήψεις θα γίνουν με διαδικασίες fast track τηρώντας τα κριτήρια που έχουν τεθεί από το ΑΣΕΠ. Ο στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, προκειμένου να συμπέσει χρονικά με τη σταδιακή παράδοση των 300 λεωφορείων τα οποία θα αποκτηθούν με leasing.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!