Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα μειωθεί ο μισθός των υπαλλήλων που δεν αποδίδουν (βίντεο)

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνει μείωση μισθού σε όποιον δεν αποδίδει έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

Ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχει δέσμευση να επαναξεταστούν ζητήματα που αφορούν συνολικά στο μισθολόγιο, ενώ παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να συνδεθούν ενδεχομένως πρόσθετες μισθολογικές παροχές όχι μόνο με τη θέση ενός υπαλλήλου, αλλά και με την απόδοσή του, υπογραμμίζοντας ότι ο κύριος σκοπός του νέου συστήματος είναι να διορθωθούν αδικίες που υπάρχουν στο ενιαίο μισθολόγιο.

«Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε ένα στέρεο και αξιόπιστο σύστημα αξιολόγησης, θα μπορούμε να συζητήσουμε για ενδεχόμενα bonus σε αυτούς οι οποίοι αποδίδουν περισσότερο είτε σε επίπεδο οργανικής μονάδος είτε και σε επίπεδο υπαλλήλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό video:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]