Υψηλός και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς- Ποιες περιοχές αφορά

Για ακόμη μια ημέρα είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα, για σήμερα, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (δείκτης 3) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Εύβοιας, Μαγνησίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Δωδεκανήσων, για τα νησιά Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Κρήτη καθώς και για τα Κύθηρα.

Εξάλλου, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 90 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η κατάσταση στις υπόλοιπες έχει ως εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις περιοχές Λιμνιά Καβάλας και Κούτσι Νεμέας, ενώ οριοθετημένες, χωρίς ενεργό μέτωπο, είναι οι φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νεμέας, στον Κοιλιωμένο Ζακύνθου και στα Σιμωτάτα Κεφαλονιάς.

Παράλληλα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Εξαρχο Αταλάντης, ενώ υπό έλεγχο είναι πλέον η φωτιά στην Αιγείρα Αχαΐας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!