ΥΠΠΟ: Παράταση της υποβολής αιτήσεων σε πρόγραμμα ενίσχυσης νέων δημιουργών

Μέχρι τις 7 Μαΐου θα μπορούν οι νέοι καλλιτέχνες να υποβάλλουν το αίτημά τους σχετικά με τη συμμετοχή τους στη δράση «Πρόβες στο Μέγαρο» για την περίοδο Ιουνίου και Ιουλίου, ύστερα από παράταση μιας βδομάδας που έδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Η δράση του ΥΠΠΟΑ σχετικά με την παραχώρηση αιθουσών του Μεγάρου Μουσικής σε ομάδες νέων καλλιτεχνών που αναζητούν στέγη για να προετοιμάσουν τη δουλειά τους, ξεκίνησε από τις 10 Απριλίου και η συμμετοχή ήταν επιτυχής. Ήδη έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα 25 σχήματα και καλλιτέχνες, που η παρουσία τους προσφέρει νέα πνοή και νόημα στο Μέγαρο Μουσικής» σημειώνει με ανακοίνωσή του το ΥΠΠΟΑ, το οποίο πληροφοριακά αναφέρεται και στις συμμετοχές στις επιμέρους κατηγορίες:

Ομάδες Μουσικής : Chorus Novu Χορωδία, Playground Theory, Chorpus Orchestra και Μιχάλης Καλκάνης.

Ομάδες Θεάτρου : Σοφία Ζήση, New Production, Ομάδα Παράβασις, Μάνος Παπαδάς Ro. Cooperativa, ‘Αννα Μιχελή, Εν Χρω, Salto Mortale, Μαρία Μαλλούχου, Tatou Dede, Makina Group, Γιώργος Καλογερόπουλος, Αγγελοπετριά (Αρκάδια Ψάλτη) και Hop Signor Puppet Theatre.

Ομάδες Χορού: Exis Dance Company, SYNC, Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Reframing (Σιώρας-Δεληγιάννης Γιώργος), Ομάδα 1,1,1, Αρτεμις Λαμπίρη, Ιωάννα Αντώναρου-Νατάσα Σαραντοπούλου και Σοφία Κονδυλιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι νέοι καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν το αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://new.culture.gr/el/information/SitePages/view.aspx?nID=1817 . Στη συνέχεια να αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση proves-megaron@culture.gr

Διευκρινίσεις στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 2108201737 (Ευανθία Αγγελάκη) και 2131322627 (Βαγγέλης Παπαδάκης).

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!