Υποσχέσεις Σπηλιωτόπουλου στη Σαντορίνη

Την ανάγκη ένταξης περιοχών του νησιού μεταξύ των μνημείων παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς της UNESCO προσυπέγραψε κατά την επίσκεψη του στη Σαντορίνη και τη συνάντησή του με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Παράλληλα υποσχέθηκε ότι ανέφερε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η Θήρα να καταστεί νησί με πιλοτικό πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης. «Μεταξύ των προτεραιοτήτων είναι η κατασκευή μαρίνας και η αναστήλωση των μύλων του νησιού, που αποτελούν εξαιρετικό δείγμα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σε ότι αφορά θέματα υποδομών, όπως οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και ο εκσυγχρονισμός των θαλάσσιων μεταφορικών μέσων, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης αν και υπογράμμισε την ανάγκη επίλυσης τέτοιων σημαντικών προβλημάτων, πρόσθεσε ότι οι συναρμοδιότητες δεν ευνοούν την επίσπευση των απαιτούμενων διαδικασιών.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!