Υπoυργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Τελευταία προσπάθεια για τις λίστες

Την τελευταία προσπάθεια να συντάξει τις λίστες των υπαλλήλων που πρόκειται να ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας κάνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης,  συνεχίζοντας να δίνει άτυπη παράταση στις Διευθύνσεις Προσωπικού (κυρίως των ΟΤΑ) για την αποστολή στοιχείων.

Στη Βασιλίσσης Σοφίας ευελπιστούν ότι αφού δεν έπιασε η τακτική του «μαστιγίου» (βλ. σειρά «απειλών») θα πιάσει αυτή του «καρότου» και με την άμεση καταγραφή των κενών θα καταφέρουν να πείσουν τους εργαζόμενους που με βάση το νόμο πρέπει να μπουν σε διαθεσιμότητα ότι δεν θα ενταχθούν καν αλλά θα μετακινηθούν αμέσως ώστε να καλύψουν τα υπό καταγραφή κενά.

Την ίδια ώρα πάντως συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στους δήμους με τους εργαζόμενους να εξακολουθούν να κρατούν κλειστά τα γραφεία προσωπικού και με ελάχιστους δήμους να έχουν αποστείλει τις σχετικές λίστες.

Σχετικά

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΠΡΟΣ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ) ΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΚΕΝΩΝ

Δήμοι: Συνεχίζονται οι καταλήψεις τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!