Υπό κατάληψη η Αποκεντρωμένη Αιγαίου

Μέχρι τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου συνεχίζουν την κατάληψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στις απολύσεις – διαθεσιμότητα υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ. Οι υπάλληλοι καλούν τη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Χριστιάνα Καλογήρου να «δεσμευτεί και να ενημερώσει αρμοδίως ότι κανένας υπάλληλος της Α.Δ. Αιγαίου δεν εμπίπτει στις διατάξεις για διαθεσιμότητα – απόλυση».

Επίσης, καλούν την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΟΣΕΑΔΕ να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες συντονισμένης δράσης των σωματείων στις αποκεντρωμένες διοικήσεις. Παράλληλα, προχωρούν «στην ίδρυση απεργιακού ταμείου για την κάλυψη αναγκών του αγώνα μας και βασικών βιοτικών αναγκών απεργούντων συναδέλφων».

Αποκεντρωμένη Πελοποννήσου – Δ. Ελλάδας – Ιονίων

Στο μεταξύ, ύστερα από απόφασή τους, στις 12 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι θα κάνουν κατάληψη στο γραφείο του γενικού γραμματέα Μανώλη Αγγέλακα, στην Πάτρα, ενώ αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν παμπατραϊκό συλλαλητήριο.

Να σημειωθεί πως σήμερα, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί στάση εργασίας (από 11.00 έως τη λήξη του ωραρίου) και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12.30 μ.μ.. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητής Μεταρρύθμισης.

 

Διαβάστε επίσης:
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η «ΑΠΕΙΛΗ» ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
Στάση εργασίας σε δήμους και Δημόσιο, 24ωρη σε περιφέρειες

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!