ΥΠΕΣΔΑ: Συμμετοχή σε σεμινάριο για την επιμόρφωση των υπαλλήλων (εγκύκλιος)

Στο πλαίσιο του θεσμού European Reciprocal Trainings (ERT), η ομόλογη του ΕΚΔΔΑ Ομοσπονδιακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης (Bundesakademie für öffentliche Verwaltung – BAköV), η οποία αποτελεί τον φορέα επιμόρφωσης των υπαλλήλων της γερμανικής ομοσπονδιακής δημόσιας διοίκησης, διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Γερμανία και η Ευρώπη», στο Βερολίνο και τη Δρέσδη, μεταξύ 28 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2016 με γλώσσα εργασίας την αγγλική.

Η γερμανική πλευρά, μεταξύ άλλων, θα διοργανώσει συναντήσεις γνωριμίας και συζήτησης με εκπροσώπους της γερμανικής δημόσιας διοίκησης των οποίων οι ειδικότητες/ιδιότητες θα είναι ίδιες ή συγγενικές με αυτές των συμμετεχόντων/ουσών στο πρόγραμμα. Σκοπός του προγράμματος είναι η γνωριμία με το γερμανικό συνταγματικό σύστημα, τη δημόσια διοίκηση της χώρας, με επιλεγμένα πεδία πολιτικής και με τις θεμελιώδεις προσεγγίσεις της γερμανικής ευρωπαϊκής πολιτικής. Προθεσμία εγγραφής στο παραπάνω πρόγραμμα είναι η 25η Σεπτεμβρίου 2016.

Για ολόκληρη την εγκύκλιο δείτε ΕΔΩ

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!