ΥΠΕΣ: Συγκρότηση 12 Πειθαρχικών για τους υπαλλήλους των ΟΤΑ

Στη συγκρότηση Πειθαρχικών Συμβουλίων για τους υπαλλήλους των δήμων και των περιφερειών προχώρησε με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΑΔΑ: ΒΕΥΙΝ-ΤΟΕ).

Στα Πειθαρχικά, προΐσταται πρωτοδίκης και μετέχουν ένας δικαστής από το Νομικό Συμβούλιο και ένας προϊστάμενος υπηρεσίας από τους ΟΤΑ. Γραμματέας του τριμελούς Πειθαρχικού ορίζεται υπάλληλος ΠΕ. Αναλυτικότερα, δημιουργούνται:

Δύο Πειθαρχικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και από ένα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Κρήτης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Πελοποννήσου. Από ένα κοινό δημιουργείται στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ενώ δύο κοινά συστήνονται στις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι με την 166/24.01.2013 απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, συγκροτήθηκε ένα κοινό Πειθαρχικό Συμβούλιο για το υπουργείο Εσωτερικών και τις επτά αποκεντρωμένες διοικήσεις της χώρας, καθώς επίσης και για τους τους φορείς που υπάγονται σ’ αυτές.

Διαβάστε αναλυτικά για τα Πειθαρχικά Συμβούλια που συγκροτούνται στις 13 περιφέρειες και τα μέλη που τις συγκροτούν, εδώ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΥΠ-ΕΣ, ΟΤΑ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!