ΥΠΕΣ: Συγκέντρωση γονέων και μαθητών Μουσικών Σχολείων- Κυκλοφοριακά προβλήματα

Στο πλαίσιο της ημέρας πανελλαδικής κινητοποίησης για τα Μουσικά σχολεία, όπως έχει οριστεί από την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων , πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών  γονείς και μαθητές Μουσικών Σχολείων, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη μεταφορά των μαθητών και τα κενά των εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία των συγκεντρωμένων προς τη Βουλή. Από νωρίς το μεσημέρι έχουν σημειωθεί κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Αντίστοιχη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη όπου επιδόθηκε ψήφισμα στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Σε αυτό επισημαίνουν ότι: «τα τελευταία χρόνια, με την έναρξη κάθε σχολικού έτους, τα παιδιά μας βρίσκονται όμηροι της κρατικής ολιγωρίας αφού και η μεταφορά και η σίτιση καθυστερούν να ξεκινήσουν, πολλές φορές επί μήνες».

Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις Σέρρες, το Ρέθυμνο και στο Αγρίνιο.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]