ΥΠΔΑ: Η διαγραφή Πολυμερόπουλου δεν εξιλεώνει τη ΝΔ

Ανακοίνωση σχετικά με τη διαγραφή από τη ΝΔ του «γαλάζιου» συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ με το «μαϊμού» μεταπτυχιακό, εξέδωσε το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αφορμή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr.

Σε αυτή αναφέρει ότι «η διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου από τα μητρώα της ΝΔ υπό το βάρος των αποκαλύψεων δεν εξιλεώνει την αξιωματική αντιπολίτευση για τις επιλογές προσώπων και εκπροσώπων της στα ανώτατα συνδικαλιστικά όργανα».

Και συνεχίζει:

«Όσο και αν επιχειρεί να θολώσει τα νερά, η αλήθεια είναι προφανής: με αυτή την Κυβέρνηση τα πειθαρχικά συμβούλια και υπάρχουν και λειτουργούν, για να απαντούν με θεσμικό και δίκαιο τρόπο σε κρούσματα «fake» αριστείας και πλαστά πιστοποιητικά.

Θυμίζουμε ότι αυτή η Κυβέρνηση, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της, με αποφάσεις της επιχείρησε να δώσει λύση απέναντι σε χιλιάδες πλαστούς τίτλους σπουδών, που επί δεκαετίες διοχετεύτηκαν ανά την Ελλάδα επί των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φυσικά με την ανοχή τους.

Είδαμε, βέβαια, ότι η απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης δεν άρεσε σε πασίγνωστους συνδικαλιστές της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή –της λαλίστατης κατά τα άλλα– ΠΕΟΔΗΝ, η ηγεσία της οποίας είναι γνωστό το πού πρόσκειται πολιτικά και έχει αναλάβει εργολαβικά το ρόλο της παρουσίασης εικόνας κατάρρευσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, διαβάζουμε:

«Ο διαγωνισμός παρωδία δεν θα γίνει… Δεν θα αφήσουμε» (17/7/2017).

Αυτή είναι η αριστεία που εννοεί ο Πρόεδρος της ΝΔ;

Προσυπογράφει η ΝΔ και ο Πρόεδρος της το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ (17/7/2017);

Τελικά, είναι βέβαιος ο Πρόεδρος της ΝΔ ότι αρκεί μόνο μία διαγραφή για τα πλαστά πιστοποιητικά στο κόμμα του;»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΔ, ΥΠΔΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!