Υπ. Τουρισμού: Κονδύλι 780 χιλ. ευρώ για μετακινήσεις στελεχών και υπαλλήλων

Τουρισμού

Δαπάνη 780.000 ευρώ θα βαρύνει τον φετινό προϋπολογισμό για τις ανάγκες των μετακινήσεων στελεχών και υπαλλήλων του υπουργείου Τουρισμού, σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, για τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, τον αναπληρωτή γραμματέα του υπουργείου, για τους υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι ή διατίθενται ή διορίζονται στα γραφεία τους, για τους συνεργάτες που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και ιδιότητα στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Έλενας Κουντουρά και των γενιών γραμματέων καθορίζεται ο αριθμός των επιτρεπόμενων κατ’ετος ημερών εκτός έδρας μέχρι 60 ημέρες.

Παράλληλα, σημειώνει πως για τις περισσότερες περιπτώσεις εκ των υπολοίπων υπαλλήλων, επίσης, ανώτατο όριο ημερών εκτός έδρας είναι οι 60 μέρες, ενώ για άλλους οι 30.

Μάλιστα, προβλέπονται εκτός έδρας 10 ημέρες και για υπαλλήλους με ειδικότητα καθαρίστριας.

Πηγή: news247.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΚΟΝΔΥΛΙ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ, 780 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]