Υπ. Υγείας : Ο «Καλλικράτης» αναβάλει τις εκλογές των νοσηλευτών

Τον «Καλλικράτη» προβάλλει ως επιχείρημα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να δικαιολογήσει την αναβολή των εκλογών, για ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ).

Όπως τονίζεται από το υπουργείο, στόχος είναι τα αποτελέσματα των εκλογών να είναι σε αντιστοιχία με το νέο διοικητικό χάρτη της χώρας.

Οι εκλογές είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 26 Ιουνίου, ενώ τώρα με την τροπολογία του υπουργείου, η διεξαγωγή τους θα γίνει σε οχτώ μήνες.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θέμα των εκλογών αλλά και για τις προσλήψεις στον κλάδο τους, πραγματοποιούν από το πρωί, μπροστά από το υπουργείο Υγείας, μέλη της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Νοσηλευτών, ενώ εμπόδισαν την είσοδο των εργαζομένων στο κτήριο.

Πρόθεσή τους είναι να συναντήσουν την υπουργό Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Αν και ενημερώθηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, οι νοσηλευτές προειδοποιούν ότι θα παραμείνουν στο σημείο, όσο χρόνο χρειαστεί.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!