Υπ. Εσωτερικών: Αρωγός στην υλοποίηση των έργων της ΕΕΤΑΑ που εκτελούνται με το ΕΣΠΑ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
28
Σεπτέμβριος
Back

Υπ. Εσωτερικών: Αρωγός στην υλοποίηση των έργων της ΕΕΤΑΑ που εκτελούνται με το ΕΣΠΑ

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) Γιάννη Μέξη και τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ Κώστα Ασκούνη, είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα συνεργαστούν προκειμένου να αντιμετωπισθούν από κοινού όλα τα προβλήματα, ενώ η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για την υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει ήδη η ΕΕΤΑΑ καθώς και εκείνων που θα αναλάβει στο μέλλον.

Η ΕΕΤΑΑ παρέχει επιστημονική, τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη στους κεντρικούς φορείς της Δημόσιας Διοίκησης και στους συλλογικούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συγχρόνως με τον Ν. 3614/2007 έχει αναλάβει καθήκοντα Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης για το ΕΠ «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» και με το Ν. 4042/2011 επεκτάθηκε ο ρόλος της σε όλα τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ και στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!