Υπ. Εργασίας: Λύση μέχρι μέσα Μαρτίου για απλήρωτους πενταμηνίτες των Σερρων

Στη βουλή έφτασε το θέμα των εργαζομένων στα πεντάμηνα προγράμματα των δήμων στην Περιφέρεια Σερρων, μετά από ερώτημα της που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Ν. Σερρών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, προς τον υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Όπως προέκυψε μετά από συνάντηση της βουλευτή με τον υφυπουργό Εργασίας κ. Παναγιωτόπουλο αναμένεται λύση στα μέσα Μαρτίου.  

Σημειώνεται, ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι επί τρίμηνο. Ωστόσο, η βουλευτής ενημέρωσε πως μετά από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό εργασίας κ . Παναγιωτόπουλο  έχει δοθεί εντολή στις υπηρεσίες να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται από τους Προϊσταμένους της μονάδας Β’ και να υπογραφούν οι αναγκαίες βεβαιώσεις τους, ώστε το συντομότερο δυνατό να λάβουν και την έγκριση του δημόσιου υπόλογου .

«Θέλω να πιστεύω , ότι η πληρωμή των απασχολουμένων στα πεντάμηνα των Δήμων του Νομού Σερρών θα έχει λυθεί το αργότερο έως τα μέσα Μαρτίου, υπογραμμίζει η κυρία Κόλλια – Τσαρουχά.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Π. Ε. ΣΕΡΡΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!