Σάββατο
3
Ιούνιος
Back

Υπ. Εργασίας: Κατάρτιση και πιστοποίηση για 1.262 άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα των ΤΠΕ

Νέα δράση με τίτλο «Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» που αφορά τις 13 περιφέρειες προωθεί το υπουργείο Εργασίας.

Το έργο είναι υποψήφιο για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και αντικείμενο του αποτελεί η παροχή σε 1262 άνεργους νέους 18-24 ετών συμβουλευτικής καθοδήγησης, κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών και πιστοποίησης των επαγγελματικών προσόντων, στο αντικείμενο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με σκοπό να ενταχθούν στην ελληνική αγορά εργασίας, απασχολούμενοι στον εν λόγω δυναμικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας.

Η συνολική δημόσια δαπάνη της πράξης ανέρχεται σε 3.281.200 ευρώ και θα υλοποιηθεί από την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ΕΚΤ) με Συνδικαιούχο την Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!