Υπ.Εργασίας: Κανένα «πράσινο φως» δεν έχει δοθεί για τις ομαδικές απολύσεις

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος προχώρησε το υπουργείο Εργασίας, τονίζοντας ότι «κανένα «πράσινο φως» δεν έχει δοθεί για τις ομαδικές απολύσεις, ούτε έχουν καταπατηθεί οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης».

Αναλυτικοτερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

Προφανώς ο συντάκτης της εφημερίδας ΚΕΦΑΛΑΙΟ πάσχει από βαριάς μορφής αχρωματοψία.

Κανένα «πράσινο φως» δεν έχει δοθεί για τις ομαδικές απολύσεις, ούτε έχουν καταπατηθεί οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης.

Είναι τόσο ευφάνταστο το δημοσίευμα που ο συντάκτης ανακαλύπτει μία »δήθεν συμφωνία» μεταξύ των δύο πλευρών λίγο πριν φύγουν τα ανώτατα κλιμάκια των δανειστών από την Αθήνα.

Είναι γνωστό ότι ουδεμία συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, και τα ανώτατα κλιμάκια την τελευταία εβδομάδα- δεν θα μπορούσε εξάλλου να συμβεί αυτό καθώς η υπουργός Εργασίας βρισκόταν στο Βερολίνο.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΙΑΨΕΥΣΗ, ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!