Υπ. Εργασίας: Επέκταση του πιλοτικού προγράμματος «ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Την επέκταση του πιλοτικού προγράμματος «ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ανακοινώνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης .

Η Α΄φάση υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» απέδειξε στην πράξη την αναγκαιότητα του προγράμματος αφενός και την αρμονική συνεργασία ολόκληρης της σχολικής κοινότητας ως προϋπόθεση ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς την καθολική και  συγκινητική συμμετοχή της σχολικής κοινότητας θα υπήρχε αδυναμία ως προς την υλοποίησή  του.

Στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας, προχωρούρα στη Β΄φάση υλοποίησης του προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2015 – 2016, συγκεκριμένα μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2016.

Το παραπάνω Πιλοτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε 66 Δημοτικά Σχολεία και συστεγαζόμενα σε αυτά Νηπιαγωγεία και αφορά το σύνολο των μαθητών που φοιτούν σε αυτά, δηλαδή 11.500.

Το Πιλοτικό Πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο» υλοποιείται με την ευγενική προσφορά των εταιριών «Γρηγόρης Μικρογεύματα», «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Α.Ε.», «ΔΕΛΤΑ», «ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ», «3Ε», «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ», που με κοινωνική ευαισθησία ανέλαβαν και συμβάλλουν με άριστο τρόπο στην υλοποίησή του.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!