ΥΠ.ΑΝ.: Ένα εκατ. ευρω για έργα στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ποσού 1.000.000 ευρώ για την εκτέλεση του έργου της “Αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος στην Εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων σε τμήματα από το Αντίρριο μέχρι τα όρια των Νομών Αιττωλοακαρνανίας – Άρτας (Συκούλα) και από την Αμφιλοχία μέχρι το Άκτιο” με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρου Καλογιάννη.

Συμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο ανέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία του ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ την εκπόνηση μελέτης με σκοπό την βελτίωση της οδικής ασφάλειας της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Η μελέτη έδειξε ότι η υφιστάμενη κατάσταση του οδοστρώματος, ιδιαίτερα σε ορισμένα τμήματα, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα ασφαλούς οδήγησης λόγω της μεγάλης φθοράς του οδοστρώματος.

Με την εκτέλεση του έργου προβλέπεται να αποκατασταθεί ο τάπητας κυκλοφορίας, με μια πρόσθετη ασφαλτική στρώση σύμφωνα με την μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας. Το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί από τους πόρους της ΤΕΟ Α.Ε. και θα εκταμιευθεί άμεσα.

Διαβάστε επίσης
Διάθεση 13,8 εκατ. ευρώ για οδικό έργο στη Μεσσηνία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!