Υμνητής του Χίτλερ ο σύμβουλος του ΥΠΕΣ για την ιθαγένεια

Υμνητής του ναζισμού και του  Χίτλερ  υπηρετεί ως σύμβουλος για την ιθαγένεια του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, υποστηρίζει με σημερινό ρεπορτάζ   η «Αυγή». Σύμφωνα με την εφημερίδα ο εκπαιδευτικός Ι. Κωτούλας που έχει αποσπαστεί στο γραφείο του υπουργού αναπληρωτή Εσωτερικών, και αποτελεί τον υπ αριθμόν 1 σύμβουλο του υπουργού για την αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας, στο βιβλίο του με τίτλο «Η Άνοδος του Γ΄Ραιχ» υμνεί το ναζισμό.

Σε αποσπάσματα του βιβλίου, που δημοσιεύει η εφημερίδα σημειώνεται πως «ο Χίτλερ υπήρξε ικανότατος πολεμιστής … και ικανότατος ομιλητής», ότι ο Γκαίμπελς ήταν «ένα από τα ικανότατα στελέχη του  του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος» αλλά και ότι ο Γκαίρινγκ ήταν «διακεκριμένος αεροπόρος», ενώ χαρακτηρίζει τον ναζισμό ως «μεγάλη επανάσταση».

Επίσης, σε άλλο σημείο του βιβλίου του κ. Κωτούλα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης χαρακτηρίζονται ως «τμήμα της πολεμικής μηχανής των Γερμανών που αποσκοπούσαν αρχικά να περιορίσουν τα ανεπιθύμητα στοιχεία», ενώ σε άλλο κείμενο του, αθωώνει τους ναζί για τους μαζικούς θανάτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Στο ρεπορτάζ της «Αυγής», επισημαίνεται τέλος ότι ο κ. Κωτούλας υπήρξε διαχειριστής μπλόγκ με τον τίτλο «Φίλοι του Αντώνη Σαμαρά», από τότε που πρωθυπουργός ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. Παράλληλα, τονίζεται ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη έρχεται μετά από αυτή του περιοδικού Hot doc που υποστηρίζει  ότι στη θέση του διευθυντή του γραφείου της  Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος έχει διοριστεί ο κ. Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος έχει πλούσια δράση κατά των φοιτητών του Πολυτεχνείου την εποχή της δικτατορίας των συνταγματαρχών.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΧΙΤΛΕΡ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!