ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ: ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΕΣΥΡΘΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ.

Με πρωθυπουργική παρέμβαση μετά από επικοινωνία του Γ. Παπανδρέου με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, αποσύρθηκε η επίμαχη εγκύκλιος Ντόλιου με την οποία επιβαλλόταν νέο χαράτσι για τους ημιυπαίθριους χώρους.

Μετά από αυτό ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος κατέβηκε στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής και ανακοίνωσε ότι η εγκύκλιος αποσύρεται και στη θέση της θα έρθει συνολική ρύθμιση για το θέμα.   «Ανακαλείται η συγκεκριμένη εγκύκλιος εξ ολοκλήρου, ενόψει νομοθετικής ρύθμισης που θα αναληφθεί και θα καταργεί, ή θα απαγορεύει, την αναδρομική εφαρμογή του υπολογισμού των δημοτικών τελών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ντόλιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εσωτερικών που βρίσκεται κλινήρης εδώ και μερικές ημέρες λόγω του ιού Η1Ν1 είναι δυσαρεστημένος με τον υφυπουργό του γιατί έστειλε τη συγκεκριμένη εγκύκλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις χωρίς προηγουμένως να τον ενημερώσει.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο κ. Ντόλιος θα αναλάβει την ευθύνη της πράξης του και θα υποβάλει την παραίτηση του στον πρωθυπουργό:http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/10252

Για το προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/10246

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!