Η διαθεσιμότητα οξύνει τα πνεύματα: Κέρματα, ντουντούκες και αποδοκιμασίες κατά της τρόικας (βίντεο)

Μετά τα  κέρματα που πέταξε πολίτης στον Π. Τόμσεν κατά την είσοδό του στο υπουργείο Οικονομικών, δύο ακόμη δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν τους εκπροσώπους της τρόικας.

Αρχικά υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που διαμαρτύρονταν γιατί 100 συνάδελφοί τους έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας με κρατώντας ντουντούκες και φωνάζοντας συνθήματα επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και να ματαιώσουν τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα

Ενώ στη συνέχεια οι  καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που, επίσης, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, πολιόρκησαν την πίσω πόρτα του υπουργείου Οικονομικών και επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο του κ. Τόμσεν και του Ματίας Μορς (ο Κλάους Μαζούχ δεν συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση) κατά την έξοδο τους από το υπουργείο.

Τελικώς, οι εκπρόσωποι της τρόικας φυγαδεύτηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΡΟΙΚΑ, ΤΟΜΣΕΝ, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!