Γρηγοράκος: «Με έφτυσαν οι σχολικοί φύλακες της Πάτρας» (βίντεο)

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Λεωνίδα Γρηγοράκου και σχολικών φυλάκων στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, την οποία επισκέφτηκε ο υπουργός προκειμένου να μιλήσει στην ημερίδα για τη Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Διαχείριση Πόρων ΕΣΠΑ.

Οι σχολικοί φύλακες διαμαρτυρήθηκαν στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για τη διαθεσιμότητά τους, που τους οδηγεί στην ανεργία και ζήτησαν να αρθεί η απόφαση.

Λίγο αργότερα ο Λ. Γρηγοράκος παραπονέθηκε στον γενικό γραμματέα της Αποκεντωμένης Διοίκησης Μ. Αγγελάκα ότι οι σχολικοί φύλακες τον έφτυσαν και τον προπηλάκισαν, κάτι που δεν προκύπτει ούτε από τους παρόντες, ούτε από τα βίντεο που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Μετά από αυτό τον ισχυρισμό προκλήθηκε ένταση με τους σχολικούς φύλακες, οι οποίοι  ζητούν την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

Δείτε το video:

Πηγή: patrastime.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!