Γιατροί: Σε διαθεσιμότητα αλλά στο επόμενο κύμα;

Στις λύσεις είτε της σύντομης (15 έως 30 ημερών) είτε της κανονικής ένταξης  αλλά στο επόμενο κύμα, φαίνεται ότι καταλήγει, μετά απο παλλινωδίες του ίδιου του υπουργού, το υπουργείο Υγείας αναφορικά με διαθεσιμότητας των γιατρών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής ο Α. Γεωργιαδης αλλάζει γνώμη ανάλογα με το σε Μέσο μιλάει ή εμφανίζεται:

Νωρίς σήμερα το πρωί ο υπουργός με δηλώσεις τους στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι ο ίδιος ζητάει να συμπεριληφθούν οι γιατροί στην κινητικότητα. «Θα μετακινηθούν 300 γιατροί. Είναι τόσο τρομερό να μπουν σε διαθεσιμότητα για 15 μέρες με το 75% του μισθού τους;» σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι έτσι δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει 300 υπαλλήλους από άλλους τομείς.

Ωστόσο το μεσημέρι ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ δήλωσε ότι στο σχέδιο της κινητικότητας του υπουργείου δεν περιλαμβάνονται γιατροί.

Πρόσθεσε δε ότι «η συγχώνευση που είδε το φως της δημοσιότητας, στον αριθμό που παρουσιάζει, οι υπηρεσίες υπολόγιζαν και τους γιατρούς. Αλλά σε επικοινωνία που είχαμε με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμίσεως, οι γιατροί δεν περιλαμβάνονται στην κινητικότητα«.

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!