Για δύο χρόνια ακόμα στην Εισαγγελία Διαφθοράς η Ελένη Ράικου

Για μια διετία ανανεώθηκε η θητεία της Ελένης Ράικου στην θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, ενώ στην αντίστοιχη θέση στη Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκε ο εισαγγελέας Αχιλλέας Ζήσης, με απόφαση του 11μελούς Ανώτατου Δικαστικού Συμβούλιου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα, με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ έγιναν και άλλες προαγωγές δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών. Αναλυτικότερα, σε αρεοπαγίτες προήχθησαν οι εξής 13 πρόεδροι Εφετών: Μαρία Νικολακέα, Αβροκόμη Θούα, Νικήτας Χριστόπουλος, Πέτρος Σαλίχος, Ιωάννης Φιοράκης, Ιωάννης Μπαλιτσάρης, Γεώργιος Παπαηλιάδης, Γεώργιος Μιχολιάς, Αλεξάνδρα Κακκαβά, Αγγελική Τζαβάρα, Κωστούλα Φλουρή-Χαλεβίδου, Παρασκευή Καλαϊτζή και Νικόλαος Τσάκος.

Ακόμη, σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη η Εισαγγελέας Εφετών ‘Αννα Ζαϊρη και σε Εισαγγελείς Εφετών προήχθησαν οι αντεισαγγελείς Εφετών Αργυρός Δημόπουλος και Λάμπρος Σοφουλάκης.

Τέλος σε αντεισαγγελείς Εφετών προήχθησαν οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών: Δημήτριος Παϊκόπουλος, Ιωάννα Κατσή και Χαράλαμπος Τζώνης.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση