ΓΕΣ: Προκήρυξη μετάταξης Ανθυπασπιστών, Μον. Υπαξιωµατικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ

Την προκήρυξη Μετάταξης Ανθυπασπιστών, Μον. Υπαξιωµατικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, γνωστοποιεί με εγκύκλιο του, το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ειδικότερα στη εγκύκλιο, σημειώνεται:

1. Σας κοινοποιούµε την υπ’ αριθµό Φ.415/3/413077/Σ.6902/01-8-17/ ΓΕΣ/Β1(∆ΙΜΣΠΡΟ)/4γ, Απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άµυνας, «Προκήρυξη Μετάταξης Μονίµων Υπαξιωµατικών – Ανθυπασπιστών Αποφοίτων ΑΣΣΥ – Εθελοντών Μακράς Θητείας – ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς» που δηµοσιεύθηκε στο υπ’ αριθµό 3027/01-09-17 ΦΕΚ (τΒ’) και για το οποίο έχει προβλεφθεί πίστωση στον προϋπολογισµό εξόδων, οικονοµικού έτους 2017, µε την υπ’ αριθµό 991835/04-08-17 βεβαίωση του ΓΕΣ/∆ΟΙ/2.

2. Οι ενδιαφερόµενοι, να υποβάλλουν µέχρι την 30-9-17, την αίτηση µετάταξης στη Μονάδα ή την Υπηρεσία που υπηρετούν και αντίστοιχα οι Μονάδες ή οι Υπηρεσίες, να υποβάλλουν τα παραπάνω αιτήµατα µε την επισυναπτόµενη σε αυτά αλληλογραφία µέχρι την 5-10-17 απευθείας στις ∆ιευθύνσεις των Όπλων ή των Σωµάτων του ΓΕΣ που ανήκει το εν λόγω προσωπικό. Οι παραπάνω ∆ιευθύνσεις να υποβάλουν όλη την αλληλογραφία µέχρι την 15-10-17 στην ∆ΙΜΣΠΡΟ/ΓΕΣ σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παράγραφο 9 της συνηµµένης απόφασης.

3. Η διακίνηση της αλληλογραφίας, να γίνει «ως συστηµένη» µε το Στρατιωτικό Ταχυδροµείο, για λόγους ταχείας και ασφαλούς διακίνησης.

4. Σε περίπτωση που υπάρξουν προσφυγές για τη µη ικανοποίηση αιτηµάτων µετάταξης αυτές να υποβληθούν από τον ενδιαφερόµενο απευθείας στην ∆ΙΜΣΠΡΟ/ΓΕΣ αρχικά µε τηλεοµοιοτυπία (FAX) και µετά µέσω του -2- ./. Στρατιωτικού Ταχυδροµείου, προκειµένου να επιτευχθούν οι χρονικές δεσµεύσεις που καθορίζονται στην ισχύουσα νοµοθεσία.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΑΝΘΥΠΑΠΙΣΤΩΝ, ΓΕΣ, ΕΠΟΜ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!